22 Mart 2008

On Dakika Ara

Bloga bırakılan yorumlar için bugüne dek "ay beni eleştirirler de canımı sıkan birşeyler yazarlar, o yüzden anonim yorumlara izin vermeyeyim" gibi bir düşüncem olmamıştı. Nihayetinde burada gördükleriniz benim ürünlerim, benim olmayanların da sahiplerini belirtiyorum. Gelen yorum ister olumlu olsun isterse olumsuz başımın üstünde yeri var. Ancak ... Bloguma "yorum" adı altında virüslü sayfa linki veren ileri zekalı arkadaş ! Sayende anonim yorumlara izin vermiyorum. Sayende güvenliğin ne kadar önemli bir şey olduğunun bir kez daha farkına vardım.

Sevgili okurlar ve blog yazarı arkadaşlar... shakadal, yokora, akınogal isimleri ile "warning! see here or here" diye abuklayan arkadaşı görmezden gelmeniz yararınıza olacaktır :)

4 yorum:

Taylanov dedi ki...

Takma kafana spam post onlar. Yazmaya devam ;)

Şehzade Ali dedi ki...

Bende de vardı aynı dert biliyosun sen zaten, onların yüzünden onaylama şeysine gittim.

s. dedi ki...

bana da gelmişti ama isimler tanıdık olmayınca sildim :( demek buymuş :( çok güzel bir site, virsüler hep var, siz aynen devam edin :D

Hülya Konar dedi ki...

bende hemen siliyorum o spamları.elbette yazmaya devam ama dikkatli olmakda fayda var.onay kutusunu açman çok iyi olmuş için rahat enazından.