14 Ekim 2008

Peki Ama Chevrolet Gören Bir Çilek Ne Yapar Bakalım?


Chevrolet, Impala, Cadillac... ıımmm. Ve tabi ki Anadollar, Muratlar :) Gözbebeğim Chevrolet...

Geçtiğimiz hafta bir akşam bir düğüne davetliydim. Mekâna vardığımızda bir de ne göreyim? Kapının önüne çektikleri 1955 model güzeller güzeli, açık mavi/beyaz renkli bir Chevrolet... Offf. Gelin arabası diye bir de süslemişler bu taş bebeği. Tüller ve güllerle, çok şekerdi. Sadece önünde gelinlik giydirilmiş bebeği eksikti :)

E tabi ben bu arabayı görünce hemen soluğu yanında aldım. Gözlerimle sevdim ve içimden "al beniiii, al götür beni doğayaaaaaa" diye terennüm... etmedim :) Yanına vardım, kapı önünde birikmiş davetlilere aldırmadan, "çekin çabuk beni şu güzellikle" dedim. Yaslandım bir güzel, ama ne keyif nasıl anlatayım size yahu. Bir poz öyle, bir poz da sanki ben arabanın sahibiyim de kapısını açıyorum :) Düğüne de gelmişiz ya, façamız da iyi. Hatta Filiz Akın misali inciler takmışım boynuma. Ah dedim içimden bir de şapkam olmalıydı :) Keyiften kahkalar atıyorum bir taraftan, bir taraftan da arabanın dizilere kiralandığını öğreniyorum.


Çekindiğim fotoları değil ama taş bebeğin netten bulduğum bir fotosunu ekleyeyim, sizin de gözünüz gönlünüz açılsın... Benim yamulduğum Chevrolet çift kapılıydı gerçi :) Pikaba takacağınız şarkıyı da siz seçiverin cânım. Benim favorim Nermin Candan. Yaşamak mıııı... hayat mı buuu ?

Sevgiler... haa unutmadan... sahil yolunda arabasının kornasnı öttüre öttüre, saçlarını savura savura geçen bir çilek görürseniz... bilin ki o benim :)

5 yorum:

paprika dedi ki...

Efendim foto pek güzel zira araba güzel! Şoför Nebahat'in kullandığı otomobil de böyle bir şeydi galiba.Neyse efeem şu 'ekran başına' başlığı artık 2,3,4,5... olsa ne güzel olur :)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Tebrikler Byte Dergisi'nde tanıtımın yapılmış...

çilek dedi ki...

teşekkürler, sayende haberim oldu. hangi başlık altında acaba, ben bulamadım sitelerinde?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Sitede yoktur sanırım ben dergilerinde gördüm. Tanıtım şöyle:

"Nayır, nolamaz"lı Türk filmi meraklıları için ilginç bir blog sayfası. Sayfada eski Türk filmleriyle ilgili bilgilerle birlikte, birçok nostaljik fotoğraf da yer alıyor. Dilek Gürses tarafından hazırlanan sitenin içeriğinin oldukça eğlenceli bir dille kaleme alındığını da belirtmek isteriz: "Beğenilerinizi bana, şikayetlerinizi ise Aynaroz Kadısına bildirseniz iyi olur."

çilek dedi ki...

Teşekkür ederim Recep :) Demek ki bugün ilk işimiz neymiş? Gidip bir adet Byte Dergisi satın almakmış :)
Selamlar.