8 Ocak 2008

Nostaljik Filmler Sevenler Buraya

"Temiz Toplumun Tercihi" sloganı ile 12 Ocak 2008 günü açılış yapacak olan ulusal bir televizyon kanalımız daha olmuş :KANAL T .

"Temiz Toplumun Tercihi" kısmı haberin bizi ilgilendiren tarafı değil. Nostaljik film sevenler için daha evvelce başka yerlerde izleme imkânı bulunmayan filmeleri veriyor Kanal T. Hem de nostaljik bir bünyeyi sağlıklı bir biçimde besleyecek şekilde ; sabah, öğlen ve akşam siyah beyaz eski Türk filmlerini yayınlıyor. Sadece Türk filmi değil, yabancı yapıtları da izleme imkânı var.

Şu an ki yayınları bir test yayını anladığım kadarıyla ve o yüzden arka arkaya bu filmleri veriyorlar.

Dilerim normal yayınlarına geçtiklerinde de bu filmleri vermeye devam ederler. Ben buradan gönüllü reklamlarını yaparım :))

4 yorum:

Defne dedi ki...

sevgili çilek; geçen gün bahsettiğim filmde fatma girik kambur, kadir inanır kör. bir sahil kasabasındalar. ve aşıklar. fatma girik kadir abiye gözlerini veriyor ama kambur ve çirkin olduğunu düşünüp adama görünmyor gözleriaçılınca. sanra galiba kadir abi ya da fatma abla son sahnede denize doğru yürüyor. diğer oyuncuları hatırlamıyorum.
sevgiler...

çilek dedi ki...

tamam hatırladım filmi şimdi... biraz araştırayım bakalım :)
sevgiler...

çilek dedi ki...

Film 1972 yapımı KAMBUR .İzlemiştim ama ayrıntılar hiç aklımda değil. Bir şekilde tedarik edebilirsem senin için yazcağım bu filmi kısmtese :)

Defne dedi ki...

çok teşekkürler...