29 Ağustos 2008

Ayhan Işık Afişleri Sergisi Sinematik'de


Ayhan Işık Afişleri Sergisi Sinematik Salon'da açılmıştır efendim. Giriş ücretsizdir. Lütfen afişleri izinsiz falan kopyalamayınız . Kopyalarsanız dilerim rüyanızda sizi Gulyabani kovalar :))
Not: Ayhan abimizi hiç böyle kaslı bilmezdim... ve evet afiş sinematik'den.

5 yorum:

Taylanov dedi ki...

Yaralı Aslan'da Conan gibi çıkmış Ayhan Baba...

Tabiat Ana dedi ki...

sevgili çilek:)) ,
Ayhan ışık özellikle "küçük hanım ..." ve "cingöz recai" filmleriyle gönlümde taht kurmuştur.Büyük zevkle inceledim afişleri.Bilgilendirme için çok teşekkürler.Birde yanlışsa lütfen düzeltin Ayhan Işık Hollywoda bir film görüşmesi için gidiyor ve ingilizcesi yeterli olmadığından (sadece bu nedenle) sonuç olumsuz oluyor ,daha sonra o role Ömer Şerif(doğrumu yazdım acaba) seçiliyor ve o bu filmle ünleniyor.
sevgiler...

çilek dedi ki...

merhaba Tabiat Ana :) bir şehir efsanesiymiş gibi geliyor bana. hep anlatılır, ayhan ışık taa hollywoodlara kadar gitmiş ama orda demiş ki ben sesli konuşmuyorum, dublaj yapıyorum diye:) o iş olmayıncaa ömer şerif'e teklif edildiğini de şimdi ilk duyuyorum.

hoş efsaneler bunlar... benim bildiğim bizim eskilerden bir muzaffer tema'mız (Allah sağlıklı ömür versin kendisi şu an 89 yaşında)bir hollywood filminde rol almıştır...

SevdakaR dedi ki...

Aslında bir şehir efsanesinden daha fazlası bu hollywood hikayesi ama kaynak belirtmek zor olduğu için ne söylesek eksik yada yanlış olur.

Afiş filmi anlatmak için bence yetersiz ve hatta bir o kadar anlamsız. "Avare Mustafa" bir dram onu ayrı tutarsak, Ayhan Işık ve Fatma Giriğin oynadığı en güzel filmdir bu bence on numara bir romantik komedi. Böylesi zor bulunur cinsinden bir film. Özellikle diğer rollerdeki aktörlere de bakarsak efsane bir kadro Nubar Terziyan, Öztürk Serengil, Kadir Savun, Vahi Öz, Necdet Tosun...

Ne Afiş ne de Filmin adı bu filmi anlatmaya yeter. Bambaşka güzel bir film.

çilek dedi ki...

evet çok başka bir film AVARE MUSTAFA... blogda o da va, değerli fikirlerinizi beklerim efendim.