16 Ocak 2008

Cüneyt Abi Bu Nasıl Perhiz ?


" ... 'Öpülmez' deyip, kameranın önünden çekildim. Yönetmenle seks tanrıçası bir süre başbaşa görüşüp çareler aradılar. Sonunda kız , vıcık vıcık ıslak yanıma geldi. 'Cüneyt Bey', dedi 'Sen öper gibi yap. Sonra yavaş yavaş aşağı kay , resimden çıkar, görünmezsin. Ben zevk alıyorumu öyle bir oynarım ki seyirciyi şehvetten inim inim inletirim.' 'Peki ben aşağıda ne yapacağım ?' diye sordum. Ağzının ıslaklığı arttı, daha da gevşedi büyüdü. 'Hiçbir şey ' dedi. 'Zaten seyirci seni görmeyecek'. Kızgın bir demir yüreğimi dağlamış gibi acı çekiyordum. Burada olmakla karıma , çocuklarıma, anama, babama, hayata, insanlara ihanet ediyormuşum gibi bir his içimi yakıyordu. Kendime ölesye kırgındım. 'Sen dehşetli, korkunç, büyük sanatçı oyununla öyle bir zevk alıyoru oynayacaksın ki seyirci şehvetlenip 'ahh, ohh' diye inim inim inleyecek. Ben o sırada aşağıda olacağım ama seyirci beni görmeyecek. Peki, sen zevkten , şehvetten inim inim inlerken seyirci 'aşağıda' benim ne yaptığımı düşünecek?..."

Bu yukarıdaki satırlar Cüneyt Arkın'ın Adını Unutan Adam adlı kitabından (2001 basımı, Kabalcı Yayınevi, sh 45-46, Ben De Allah Kuluyum isimli bölüm) alındı. İlgili bölümün sonunda söz konusu filmden alındığı belli olan bir sahnenin fotosu eklenmiş. Filmin hangisi olduğunu çıkaramadım ama sanırım seksenlerin başında çevrilen bir film olmalı.

Şimdi...

Yıl 2008. Gösterime girdi mi girmedi mi bilmiyorum ama Çılgın Dersane Kampta diye bir film var. Ben sadece fragmanını izlemek zorunda kaldım. Zorunda kaldım diyorum zira sinemada başka yere zaplama imkânı yok. İlkini de izlememiştim, sadece film müziği kıpır kıpırdı hoşuma gitmişti. Neyse efendim. Fragmandan anladığım kadarı ile bol bol popo, meme, frikik, iştah kabartıcı , seyirciyi şehvetten inim inim inletecek görüntüler var :) Sürekli bu güzide vücut azalarına zoom söz konusu. Çok eğlenceli bir gençlik filmi olabilir, mısır patlağı kıvamında vakit geçirmeye birebir bir film de olabilir. Filmi eleştirmiyorum. Cüneyt Arkın'ı anlamaya çalışıyorum sadece. "Ben yılarca dinlenmeden çalıştım, artık dinlenmek istiyorum o yüzden dizi filmlerde oynamıyorum" diyen Cüneyt Abi, ara sıra rol alacağı filmleri seçme kriterlerini değiştirmiş gördüğüm kadarı ile. Yok anlayamıyorum ve zaten anlamak da istemiyorum galiba. Kendi sözleri ile yazımı sonlandırıyorum.

"Burada olmakla karıma , çocuklarıma, anama, babama, hayata, insanlara ihanet ediyormuşum gibi bir his içimi yakıyordu. Kendime ölesye kırgındım."

4 yorum:

Şehzade Ali dedi ki...

Cüneyt abiye laf yok =)

çilek dedi ki...

Haddimize mi ayol... çakar bi tane eder bizi nakavt cüneyit abimiz...

Unknown dedi ki...

heeeyt nası olur da o zamanla bu zamanı karşılaştırırsın.. zamanında saygı gösterecek bi seyirci varmış emme şimdi yokmuş demek ki...

çilek dedi ki...

haha.. doğru be hiç bu açıdan bakmamıştım :)