19 Ocak 2008

Ee O Zaman Komediyi Yavuz Turgul Yazsın :)


Dün gece Beyaz Show'a konuk oldu sevgili Şener Şen... Özlemişim. Saçlar uzamış, sakal bıyık gitmiş... Badi Ekrem yaşlanmış gibi düşünün. Özlemişim o muzip fadeyi. Çok keyifli bir programdı.

Şu an blogda devam eden bir anketimiz var : Şener Şen ne yapsın ? diye soruyoruz. Haddimize düştüğünden değil elbette, sade bir seyirci olarak dileğimizi dillendiriyoruz aslında. Yaklaşık iki hafta oldu anketi açalı ve şu ana kadar ankete katılanlar en çok "Komedi oynasın" seçeneğini seçmişler. Beyaz Show'da da sordular Şen'e "Komedi oynamayacak mısınız?" diye. Şen dedi ki özetle ; Benim için senaryo önemli. Sadece Yavuz Turgul'un senaryolarını kabul edip oynuyorum diye bişey yok. Çok senaryo inceleyip tarıyorum ama bana uygun adam gibi bir senaryo gelmiyor. Yavuz'unkiler bana uygun oluyor o yüzden onlarda oynuyorum. İyi bir komedi senaryosu gelirse onda da oynarım ama şu an için öyle bir durum yok.

Buradan Yavuz Turgul'a sesleniyorum... Yavuz Abi lütfeeennn.... O güzel kaleminden bir komedi senaryosu çıksın yaaaa.... Mesela bu sefer eski bir kumarbazı, gazino patronunu oynasın :)) Eski :))

6 yorum:

Şehzade Ali dedi ki...

Ahaha bu resmi ben de eklemiştim, süper =)
İşte oyuncu deyince Şener Şen yaşayan efsanedir, gerisi hikaye.

çilek dedi ki...

:))Ya adam fotoğrafıyla bile yıkıyor :)

Fıkra Sevenlere dedi ki...

Şener Şen'e bende sayfanızda komedi oynasın seçeneğini işaretlemiştim ama Beyaz'ın programınıda izleyince "Her rolün adamı, haksızlık mı ediyoruz?" diye bir ses geldi:))

çilek dedi ki...

ona amenna:)
ama biz güldürmesini özledik :)

Okyanu∫takί rüzgar ~ dedi ki...

ya en son kabadayıda o nasıI bir roI oynamaktır.. Ama cidden epeydir renkIi - komedi ağırIıkIı bir karekteri canIandırmıyordu kendisi..

Evet okyanustaki rüzgar şu an ankte doğru yol alıyor..

edit: kelime doğrulamalar beni öldüyüyor..

çilek dedi ki...

okyanustaki rüzgar merhaba :)

teşekkürler güzel yorumalrın için, madem sen beni buldun ben de seni kaybetmemeye çalışcağım :)

bu arada o kelime doğrulama ne anlamadım valla, kesin bilmediğim bir yerlerini karıştırmışımdır da bunu bulmuşumdur, düzelteceğim inşallah:)

Hoşkalasın...