25 Ocak 2008

Şimdi Haberler :)

Ali MuratGüven abiden mesaj geldi ve ben çok mutlu oldum :) Ekşi Sözlükte adının altına yorum yazan bu çılgın kim olabilir diye araştırınca :))... kendini benim blogda bulmuş . Dediğine göre blogumdan haberdarmış ve takip ediyormuş ama ekşideki yorum sahibinin ben olduğumu keşfetmesi bir tesadüf olmuş :) Güzel ve yüreklendirici sözleri için ayrıca teşekkürler. İşine saygısı ve sevgisini hem kıskanıyor hem takdir ediyorum...

Türk sineması Ali Murat abinin de vazgeçilmez hobilerinden birisi. Ama asıl hobisi , içinde "Türkiye" geçen yabancı filmleri bulmak. Eğer düşündüklerini yapabilirse ve gerekli yerlerden yeteri desteği alabilirse İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti olacağı 2010 yılında sinemaseverlerle paylaşacağı büyük bir sergi açacak kısmetse. Daha evvel konuyla ilgili kendisiyle yapılmış röportaj için şuracığa tıklayın arkadaşlar ( acaip hoş bir afiş var :))

Çalışmasının, İstanbul'da geçen Rusya'dan Sevgilerle filminin lokum tadındaki yazı ve görsellerini örnekleyerek yazıma son veriyorum. Heyecanla ve iştahla bekliyorum bu çalışmayı, selamlar sevgiler...

3 yorum:

hjhlp dedi ki...

ben de buldum böyle bir bağlantı. hatta ekşi'deki nicki'nin adın ve soyadın olduğunu bile ali murat güven entrynden sonra anladım. sonra murat güven'in sen eşin ya da amcaoğlun olduğunu bile çözdüm.

bir de, çilek.blogspot.com adresini kayıt edebilirsin.

ne alaka deme? bunda bir şifre var.

handuvarcisi

al sana bir şifre daha

çilek dedi ki...

ahah.. bir yaşıma daha girdim... efendim böyle şeylere inanmayınız, bunlar şehir efsanesi sayın interminter... ne kimselere sözlük hesabımızı verdiğimiz var (ki birileri boncuk bulmuş gibi atlamış hemen) ne de ali murat güven ile bir akrabalık hısımlık ilişkim... ilahi :))

çilek dedi ki...

ha bu arada ayrıntı için teşekkürler.. kimsler kapmadan ben kapayım :))